Søk
Close this search box.

Mette vant e-boka om «Cuilting with Curves»

– Og vinneren er: Mette H. V. Skogstrøm. Dette kunngjorde trekningsansvarlig da vinneren av e-bok-utgaven av Daisy Aschehougs nye bok var trukket.
Daisy Aschehoug: Quilting with Curves
Mitt barnebarn Jonathan Østvang Kleven fortok trekningen av den norske vinneren av e-bokversjonen av Quilting with Curves. (Foto: Toralv Østvang.)

Trekningsansvarlig var Jonathan Østvang Kleven (6), det ene av mine fem barnebarn. Jonathan påtok seg det alvorlige vervet med å trekke ut vinneren blant de i alt 44 navnelappene som lå i trekningsbollen. Han var nøye på å holde seg langt unna alle slags bevegelser og sideblikk som kunne tolkes som tyvtitting. Dessuten kjente han naturligvis ingen av deltakerne i konkurransen om den digitale bokutgaven. Så kan man trygt fastslå at trekningen var fri for problemstillinger knyttet til habilitet.

LES OGSÅ: Daisy Aschehougs nye bok er her

Daisy Aschehoug: Quilting with Curves
Dette var navnelappen som ble trukket og brettet ut blant de 44 som deltok i «kommentar-konkurransen» på bloggen min. Gratulerer til Mette! (Foto: Toralv Østvang)

Ett-døgnskonkurranse

Min svært kortvarige konkurranse, som varte i bare ett døgn, gikk altså ut på å legge inn en kommentar til min lille artikkel om Daisy Aschehougs nye bok kalt Quilting with Curves.

Det amerikanske forlaget som utgir boka, C & T Publishing, har invitert om lag ett dusin quiltere og quilt-designere, de fleste i USA og Canada, til å publisere hvert sitt blogginnlegg om boka og forfatteren. Alle som la inn en kommentar til hvert av disse blogginnleggene, var deretter med i trekningen av hvert sitt gratis eksemplar av den digitale versjonen av boka.

Her i Norge kom det altså inn i alt 44 kommentarer fordelt på 41 på det norske blogginnlegget mitt og tre på den engelske oversettelsen. Kommentarene kan neppe tolkes på annen måte enn at det trolig vil være stor interesse for Daisys nye bok her i Norge. Det er i så fall helt berettiget. 

Daisy Aschehoug er informert om trekningen og boka kommer på e-post.

Mali har vært ivrig quilter siden hun bodde i New York tidlig på 1990-tallet. Etter hvert har interessen gått sterkt i retning av moderne quilting.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.