Søk
Close this search box.

Video: Lailas flotte Tula Pink-quilter

Her er en video med Tula Pink-kolleksjonen til Laila Karlsmoen i Trysil.
PÅ VIDEO: Dette intense blikket er å finne på en av quiltene som Laila Karlsmoen har produsert ved hjelp av stoff designet av Tula Pink.

Min gode quilte-venninne i Trysil, Laila Karlsmoen, er mer enn gjennomsnittlig begeistret for den amerikanske designeren Tula Pink. Laila har huset sitt fullt av quilte-arbeider i alle slags former og størrelser som hun har produsert ved hjelp av stoffkolleksjonene til Tula Pink. Her presenterer vi et utvalg på video.

Sommeren 2021 avla vi et besøk hos Laila i det store huset hennes i Innbygda i Trysil. En ikke ubetydelig del av huset brukes som quilte-rom. Og her er det altså en overflod av quilte-produkter sydd med stoffer fra Tula Pink.

LAILA OG MALI: Arkivbilde av Laila Karlsmoen (til venstre) fra et tidligere besøk jeg hadde hos henne. (Foto: Toralv Østvang)

Vi brukte helgen til å fotografere et stort utvalg av Tula Pink-quilter – og noen andre quilter også, som man vil se helt på slutten av videoen – faktisk etter slutt-tekstene. Vel hjemme redigerte vi et utvalg av bildene inn i en video, som vi presenterer her. «Vi» er altså jeg og mannen min, som sørger for å forevige en del av quilte-virksomheten min på bilder og video.

Til Laila sier vi takk for gjestfriheten. Det var en veldig hyggelig helg. Vi kommer gjerne igjen for å fotografere andre deler av quilte-samlingen.

VIDEO: Glimt fra videoen om Tula Pink-quiltene til Laila Karlsmoen. TIPS: Klikk på pilene formet som en X nederst til høyre i videoen for å se den i full størrelse.

Mali har vært ivrig quilter siden hun bodde i New York tidlig på 1990-tallet. Etter hvert har interessen gått sterkt i retning av moderne quilting.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.