Søk
Close this search box.

Endelig er QuiltCon-videoen klar

Videoen vår fra QuiltCon 2020-messen i Austin i Texas i slutten av februar er endelig klar. Hvis du vil vite hvordan en så store quilte-messe oppleves sett med norske øyne, er du hjertelig velkommen til å se videoen her.
Jacquie Gering with Norwegian quilters.
Fra Jacquie Gerings boklansering i Austin. Her hilser den kjente quilteren på norske besøkende. Fra venstre Mali Storli Engedal, Jacquie Gering, Eli Tjetland, Hilde Blom Nilsen og Elisabeth Michaelsen. (Foto: Toralv Østvang)

Av Toralv Østvang

QuiltCon 2020 gikk av stabelen 20.-23. februar, og det var på hengende håret at vi som hadde vært der, måtte gå i korona-karantene da vi kom hjem. Under mellomlandingen i London på vei hjemover var enkelte av passasjerene på Heathrow allerede begynt å gå med munnbind.

QuiltCon var et flott og imponerende arrangement, men svært hektisk, og det ble ikke tid til å legge ut reportasjer og bilder fra begivenheten på disse sider, slik vi hadde håpet vi skulle få gjort. Isteden kan du lese vår reportasje fra QuiltCon 2020 i Quiltemagasinet nr. 2/2020. Der har vi også publisert et intervju med Jacquie Gering, som lanserte sin nye bok «Walk 2» på quiltemessen.

Videoen får du tilgang til her:

Hvis du klikker på det X-lignende symbolet nede til høyre i videobildet, vises videoen i fullskjerm-størrelse.

Hvis du ønsker å laste ned videoen for å vise den på TV-en i stua, kan du klikke på Vimeo-ordet nederst til høyre i videobildet. Da kommer du direkte til videofilmen som er publisert hos videotjenesten Vimeo. Her kan du klikke på Download for å laste ned videoen. Nedlastingen kan ta litt tid, for videoen er lagret i 4K-oppløsning. Kjekt for dem som har fått seg 4K-TV i stua. Fargerike quilter gjør seg godt i 4K. Men videoen lar seg naturligvis spille av på TV-er med lavere oppløsning også. Og foruten vanlig PC og Mac kan videoen streames til både TV, nettbrett og mobil, så mulighetene til å se den er mange. Men enklest er det altså bare å klikke på avspillingsknappen i videoen ovenfor.

Toralv er blogge-assistent og assisterende blogger. Han er pensjonert journalist, men skriver fortsatt mye om teknologi og litt om quilting – og er støttespiller på web-en.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.