Søk
Close this search box.

Over 400 #bushfireblocks fra Norge – her er videoen

Den norske delen av innsamlingen av blokker til #bushfireblocks-kampanjen er nå ferdig. Her er en video med alle de norske bidragene.
#bushfireblocks
SORTERING: Det har vært mye arbeid med å registrere og sortere alle blokkene som er kommet i posten den siste uka. (Foto: Toralv Østvang)

Den norske delen av innsamlingen av blokker til #bushfireblocks-kampanjen er nå ferdig. Her er videoen med alle de norske bidragene.

392 blokker – til sammen over åtte kilo i flybagasjen – var kommet inn da det ble satt strek for innsamlingen. Men i skrivende stund vet vi at noen etternølere fortsatt er underveis i posten. Til slutt blir det nok godt over 400 bidrag til sammen fra norske quiltere.

I tillegg er det noen som vil sørge for å sende eller levere sine bidrag på egenhånd, utenom innsamlingsaksjonen som jeg har tatt på meg.

Til støtte for skogbrann-rammede

Som kjent går #bushfireblocks-kampanjen ut på at quiltere fra hele verden samler inn blokker som på forskjellig vis sendes til Wollongong Modern Quilt Guild i Australia. Der skal australske quiltere bruke blokkene til å sy quilte-tepper til folk som har mistet alt de eier i de utallige skogbrannene som har herjet i Australia helt siden september i fjor høst, 2019.

Blokkene som jeg har samlet inn, vil jeg og mannen min ta med i flybagasjen når vi reiser til QuiltCon 2020-messen i Austin i Texas. QuiltCon-messen arranges fra 20. til 23. februar 2020, og en delegasjon fra det australske quilte-miljøet vil være til stede for å samle inn og ta med seg quilte-blokkene til Australia.

Det australske flyselskapet Quantas stiller ekstra bagasjeplass til rådighet gratis for frakt av #bushfireblocks fra USA til Australia.

Video

Som en gest til alle dem som har bidratt til #bushfireblocks-innsamlingen her i Norge har vi lagd en video som viser alle blokkene i tur og orden – fram til deadline tirsdag 11. februar 2020. Vi vet som sagt at det fortsatt er noen underveis i posten. Det har vi fått melding om via Facebook. Hvis tiden strekker til, vil disse bli lagt til i videoen etter at vi kommer tilbake fra QuiltCon 2020.

Her får du se hvor i landet de forskjellige norske bidragene til #bushfireblocks-kampanjen er kommet fra. (Video: Toralv Østvang)

Toralv er blogge-assistent og assisterende blogger. Han er pensjonert journalist, men skriver fortsatt mye om teknologi og litt om quilting – og er støttespiller på web-en.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

13 kommentarer

 1. Mali, for en stor og flott jobb du har gjort med denne innsamlingen av blokker til Australia! 👍❤️ Og så denne nydelige videoen, med presentasjon av alle blokkene, og med navn og sted på alle bidragsyterne. Flott!!! 👏👏👏

 2. Hei Mali! Dette er unikt fantastisk. Oj, for et overskudd du må ha 🙂 Flott å se alle blokkene og en unik måte fremvisning. Jeg har også hjulpet den tragiske bushfire, men på en annen måte. Klem fra Grethe .

 3. Hei, for en jobb du har gjort og selvfølgelig alle som har bidratt!! Så gøy at du reiser til QuiltCon!! Det blir sikkert en opplevelse. Jeg tenkte på hvem du skulle dra men, men skjønte det da jeg leste bloggen!! Lurt, trygt reisefølge!! Jeg truer mannen min med at han må være med til Tokyo på quiltfestivalen der!! God tur!! Hilsen Anne Kari 🙂

 4. Absolutely gorgeous: the blocks AND the video! I loved seeing where everyone lives. The blocks are beautiful and many very original. You all are the BEST!

 5. Så flotte bidrag. Videoen med navn og plassering av hvor de kom fra gjorde meg rørt.
  Fantastisk jobb Mali. Må være en stor glede å få levert dem.
  Lykke til og God tur❤

 6. Hatten av for deg 🎩
  Fabelaktig jobb du har gjort og gjør. Takk for at vi fikk være med 🙏

 7. Stor takk til Mali som kom med ideen om å sy trær til Australia og som nå tar med seg rundt 8 kg ekstra vekt til Austin. Det var en flott presentasjon av alle disse innkomne supre trærne. Håper vi får se noen av quiltene når de blir ferdige sydd. ❤️🥰

 8. Norway Ladies, your quilt blocks are inspiring. The blocks you have produced are very creative, Cheerful and beautiful. whom ever receives a quilt with your blocks will feel uplifted and encouraged. You indeed are a caring Nation!🌳🌳🌳🌈🦋

 9. Er så takknemlig for at du Mali satte oss alle i gang. Utruleg å sjå videoen med alle dei flotte bidraga. Like før heile Norge blei grønt. Fekk gåsehud.
  Tusen takk for ein flott innsats – både til deg- den som lager videoen – og alle medsøstre som har laget blokkene🥰
  Klem❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.