Søk
Close this search box.

Trondheim Quiltelag

101 engasjerte quiltere var til stede da jeg holdt foredrag hos Trondheim Quiltelag onsdag 2. mai 2018. En lydhør forsamling som det var inspirerende å holde foredrag for, med mange spennende spørsmål om moderne quilting og quilteteknikk etter foredraget.
trondheim quiltelag
INSPIRERENDE: Lydhør og engasjert forsamling hørte på foredraget mitt hos Trondheim Quiltelag. (Foto: Toralv Østvang)

Møtet fant sted i kantina i Siemens-bygget i Trondheim, og jeg må innrømme at dette var det flotteste lokalet jeg noengang har holdt foredrag i. Profesjonelt teknisk opplegg med tre takmonterte projektorer som gjorde at alle i salen fikk se lysbildeshowet mitt uansett hvor de satt, og med godt lydanlegg og mikrofon-hodesett som gjorde at jeg hadde begge hendene fri til å plukke fram og vise quilter. I tillegg stilte Trondheim Quiltelag med hjelpere som gikk rundt i lokalet og hjalp meg med å vise fram quiltene etter hvert.

I forbindelse med «Sydamens hjørne» etter foredraget ga jeg en kjapp innføring i sy- og lime-teknikk i forbindelse med hexer (hexagoner).

Nedenfor er noen utvalgte bilder fra quiltekvelden i Trondheim.

HJELPERE: Trondheim Quiltelag stilte med dyktigere medhjelpere under presentasjonen av quiltene. (Foto: Toralv Østvang)
trondheim quiltelag
SPØRSMÅL OG SVAR: Det kom mange spørsmål og hyggelige kommentarer fra de tilstedeværende etter foredraget. (Foto: Toralv Østvang)
trondheim quiltelag
TRONDHEIM QUILTELAG: 101 quiltere, ikke bare fra Trondheim, men også tilreisende fra langt unna, møtte opp på foredraget om moderne quilt. (Foto: Toralv Østvang)
hexer
HEXER: En liten innføring i arbeidet med hexer på slutten av kvelden. (Foto: Toralv Østvang)

Mali har vært ivrig quilter siden hun bodde i New York tidlig på 1990-tallet. Etter hvert har interessen gått sterkt i retning av moderne quilting.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.