Trondheim Quiltelag

101 engasjerte quiltere var til stede da jeg holdt foredrag hos Trondheim Quiltelag onsdag 2. mai 2018. En lydhør forsamling som det var inspirerende å holde foredrag for, med mange spennende spørsmål om moderne quilting og quilteteknikk etter foredraget.
trondheim quiltelag
INSPIRERENDE: Lydhør og engasjert forsamling hørte på foredraget mitt hos Trondheim Quiltelag. (Foto: Toralv Østvang)

Møtet fant sted i kantina i Siemens-bygget i Trondheim, og jeg må innrømme at dette var det flotteste lokalet jeg noengang har holdt foredrag i. Profesjonelt teknisk opplegg med tre takmonterte projektorer som gjorde at alle i salen fikk se lysbildeshowet mitt uansett hvor de satt, og med godt lydanlegg og mikrofon-hodesett som gjorde at jeg hadde begge hendene fri til å plukke fram og vise quilter. I tillegg stilte Trondheim Quiltelag med hjelpere som gikk rundt i lokalet og hjalp meg med å vise fram quiltene etter hvert.

I forbindelse med «Sydamens hjørne» etter foredraget ga jeg en kjapp innføring i sy- og lime-teknikk i forbindelse med hexer (hexagoner).

Nedenfor er noen utvalgte bilder fra quiltekvelden i Trondheim.

HJELPERE: Trondheim Quiltelag stilte med dyktigere medhjelpere under presentasjonen av quiltene. (Foto: Toralv Østvang)
trondheim quiltelag
SPØRSMÅL OG SVAR: Det kom mange spørsmål og hyggelige kommentarer fra de tilstedeværende etter foredraget. (Foto: Toralv Østvang)
trondheim quiltelag
TRONDHEIM QUILTELAG: 101 quiltere, ikke bare fra Trondheim, men også tilreisende fra langt unna, møtte opp på foredraget om moderne quilt. (Foto: Toralv Østvang)
hexer
HEXER: En liten innføring i arbeidet med hexer på slutten av kvelden. (Foto: Toralv Østvang)

Mali har vært ivrig quilter siden hun bodde i New York tidlig på 1990-tallet. Etter hvert har interessen gått sterkt i retning av moderne quilting.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.