Søk
Close this search box.

Inspirert av Lerkendal og RBK

Selv utenfor Lerkendal Stadion i Trondheim går det an å hente inspirasjon til moderne quilter.

2. mai fikk jeg anledning til å stikke innom RBK-shop’en på Lerkendal Stadion i Trondheim. De som kjenner meg, vet at jeg er RBK-fan på min hals. Under årsmøtet i Norges Quilteforbund i 2016 bodde vi på Scandic Hotel ved Lerkendal, og elementer i designen av hotellet ble inspirasjon til en quilt som jeg har tilegnet Rosenborg Ballklubb. Quilten mangler imidlertid bakstykke, og det fikk jeg kjøpt i RBK-shop’en – et RBK-sengesett. Så nå skal RBK-quilten gjøres ferdig!

I RBK-shop’en kjøpte jeg sengetøysett som skal brukes som bakstykke på quilten. (Foto: Toralv Østvang)
INSPIRASJON: Scandic-hotellet på Lerkendal ble inspirasjon til en quilt. (Foto: Toralv Østvang)
SCANDIC: Hotellet på Lerkendal er stilig – og har gitt ideen til denne quilten. (Foto: Toralv Østvang)

Mali har vært ivrig quilter siden hun bodde i New York tidlig på 1990-tallet. Etter hvert har interessen gått sterkt i retning av moderne quilting.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.